Онлайн проверка на валидност на периодичен технически преглед

Наясно сте, че осигуряването на качествена услуга е свързано със следене и координация на редица фактори. Един от най-съществените е документацията.

Изрядните документи са необходимо условие, за да потегли вашето транспортно средство. Трябва да се уверите в това, дори преди да сте натоварили камиона. Но следенето на толкова много документи отнема време и е досадно начинание.

Какво е решението на проблема?Онлайн проверка за валидност на технически преглед

Проверете онлайн валидността на периодичния технически преглед. Въведете само регистрационния номер на вашия автомобил и бързо ще получите необходимата информация. Няма нужда повече да правите описи и да поддържате актуални данни за техническия преглед на всичките си фирмени автомобили. Достатъчно е онлайн да направите проверка.

 

 

Клиентите, ползващи софтуер ssTransport имат още едно улеснение.

Напомително съобщение

Те разполагат с безплатната, вградена функция за напомняне на изтичащи срокове за технически преглед, преглед на тахограф, застраховки Гражданска отговорност и Автокаско. Още при започване на работа и стартиране на системата, вие получавате напомнящо съобщение. Това ви дава спокойствието, че няма да пропуснете важен срок.